MediaWatch

Framfab fortsætter udsalget

De tre selskaber er M.O.R., Marknads- och Reklambyrån AB, i Malmø, der sælges til medarbejderne, softwareselskabet Dimac AB i Helsingborg, der går til Dropside Technology samt Framfab AS i Norge, der er solgt til medarbejderne, og skifter navn til 4 elementer AS.

Framfabs kontor i Stockholm med 65 ansatte er også blevet solgt. Køberen er Ecsoft Sweden.

Frasalgene er i trit med Framfabs handlingsprogram, der går ud på at skille sig af med alle datterselskaber uden for kerneforretningen: Internet-konsulenttjenester på de seks hovedmarkeder, Tyskland, Sverige, Storbritannien, Holland, Frankrig og Danmark.

Når handlingsprogrammet er gennemført efter planen, vil Framfab have 900 medarbejdere på disse markeder, heraf 350 i Sverige. På tinden af sin succes - i oktober 2000 - havde Framfab næsten 3000 medarbejdere i 13 lande, inden for en række forskellige forretningsområder.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs