MediaWatch

GameCube spiltitler klar i august

Offentliggørelsen vil finde sted forud for selskabets årlige spiludstilling "Space World 2001", der finder sted i Tokyo, Japan i perioden den 24. og 25. august.

I den forbindelse vil selskabet samtidig demonstrere, hvordan det er muligt at linke GameCube med sidste måneds lancering, Game Boy Advance, skriver Bloomberg.

Nintendo planlægger via GameCube konsollen, at føre en trevejs konkurrence mod Sonys Playstation2 og Microsofts Xbox konsoller.

Linkningen mellem de to produkter, GameCube og Game Boy Advance, skal i den forbindelse ses som et forsøg på, at gøre konsollen mere attraktiv overfor forbrugerne.

En talsmand for Nintendo oplyser, at det er planen, at lancere en række komplette versioner af spil til GameCube konsollen, som i øvrigt ventes at komme til at koste omkring 200 dollar.

Sega, der for nyligt valgte at opgive sin egen produktion af spilkonsollen Dreamcast for i stedet at satse på spiludvikling oplyser, at det vil levere 10 spiltitler til GameCube.

"Phantasy Star Online", et netbaseret rollespil oprindeligt skabt til dets Dreamcast-konsol, samt "Virtua Striker 3 Ver.2002" vil være at finde blandt disse 10 spiltitler.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs