MediaWatch

Microsoft Danmark får ny direktør

Klaus Holse Andersen, 40, kommer fra en stilling som administrerende direktør for Internet Ventures Scandinavia og er tidligere senior vice president for Oracle.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en af de mest innovative virksomheder, nogensinde. Med .NET platformen leverer Microsoft den teknologi, der gør næste generation af Internettet til virkelighed. Microsoft er i fuld gang med at bygge en platform, der tillader at alle typer af information kan bearbejdes og deles, uafhængigt af styresystem. Det er en udfordring, jeg ser frem til, siger Klaus Holse Andersen.

Klaus Holse Andersens er uddannet datalog fra Københavns Universitet og HD i organisation. Han har desuden været ansat 12 år hos Oracle, senest som Senior Vice President, en titel som kun blev båret af 20 medarbejdere i Oracle world wide. I det seneste år har Klaus Holse Andersen som administrerende direktør i Internet Ventures Scandinavia stået i spidsen for en af Danmarks mest succesfulde ventureselskaber.

Klaus Holse Andersen fortsætter i Internet Ventures som investor og medlem af det nystiftede Advisory Board. Før Internet Ventures var Klaus Holse Andersen administrerende direktør i softwarehuset LIC Energy - nu Energy Solutions.

Klaus Holse Andersen afløser den tidligere danske direktør Jens Moberg, som for nylig tiltrådte som Nordisk Direktør og dermed ansvarlig for Microsofts samlede forretning i Norden og Baltikum. I Internet Ventures Scandinavia tiltræder CFO Kirsten Andersen som fungerende administrerende direktør.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs