MediaWatch

inCorp i aftale med reklamegigant

I henhold til den indgåede aftale skal inCorp levere sit standardsystem, inCorp version 1.0, som er et internetbaseret projekt- og vidensdelingsystem til reklamebureauer. Systemet vil som noget nyt ikke blive solgt til reklamebureauerne, men lejet på månedlig basis.

Bates, der i dag har 156 bureauer fordelt på 70 lande, har valgt inCorps system ud fra dets evne til at dække netop alle opgaver i et reklamebureau. Brugervenlighed og det at systemet kan lejes, har ligeledes talt for en aftale med den danske virksomhed.

Peter Max, administrerende direktør i inCorp meddeler, at man som konsekvens af aftalen har optaget dialog med Bates-bureauer i henholdsvis Sverige, Norge, Spanien, England samt New York.

inCorp har selv kontor i New York samt Paris, København og Odense. Virksomheden beskæftiger i dag 45 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs