MediaWatch

3Com nedjusterer og afvikler

Ifølge Bruce Claflin, administrerende direktør i 3Com, er det en signifikant forværring i forretningsklimaet i løbet af de seneste fire måneder, der nu får virksomheden til at nedjustere forventningerne til salget. Samtidig vil man lukke sine forbrugerorienterede højhastigheds kabel samt DSL forretninger, skriver Financial Times.

3Com har oplevet tab siden det i fjor solgte datterselskabet Palm, og de nye nedskæringer sker derfor i forsøget på at øge fokus på mere profitable forretningsområder og samtidig spare op imod 1 milliard dollar årligt. Siden februar har man i øvrigt afskediget 4200 medarbejdere, svarende til 37 procent af den samlede medarbejderstab.

Virksomheden har ligeledes lukket andre af sine forretningsområder. Denne beslutning har betydet, at fokus er blevet lagt på salg af netværksudstyr, et område hvor især giganten Cisco står som den store konkurrent.

De seneste indtjeningsforventninger er nedjusteret fra et tidligere niveau på omkring 550 til 600 millioner dollar til 450 til 475 millioner.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs