MediaWatch

eBay og Terra Lycos samarbejder

Ifølge aftalen skal samtlige eBays auktionslistninger og kategorier fremover være repræsenteret på Lycos Auctions portalen. eBay vil samtidig optræde som annoncør på portalen, skriver AFX.

Terra Lycos har tidligere meddelt, at det søger efter mulige opkøbsemner herunder i særdeleshed vertikale portalforretninger i USA.

De finansielle betingelser for aftalen oplyses ikke, men de to selskaber understreger, at der er tale om en flerårig aftale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs