MediaWatch

Speednames tilbyder digital identitet

Sammen med IBM Net Generation og Ebone er Speednames udpeget som partnere i strategien for det nye topdomæne. Domænet udvikles, administreres og markedsføres af Global Name Registry, som er udpeget af domæne-organisationen ICANN.

I modsætning til eksisterende topdomæner (.com, .net og .org) og de nye (.info, .biz og .pro) er det kun .name, der tilbyder enkeltpersoner muligheden for en digital identitet. Den digitale identitet vil virke over hele nettet og give en sikker identitet til brug for kommunikation, e-handel og lagring af information.

- Med den digitale identitet kan vi alle knytte personlige oplysninger - eksempelvis navn, adresseoplysninger, digital signatur eller kreditkortoplysninger - direkte til vores eget, personlige domænenavn, siger Martin Roll, vice president hos Speednames.

Med det nye .name-domæne kan man f.eks. registrere www.jens.hansen.name og jens@hansen.name. Den digitale identitet, der integreres med domænenavnet, giver brugeren kontrol over personlige oplysninger på nettet, mobiltelefoner eller håndholdte computere.

Det bliver internetudbyderne, der tilbyder den digitale identitet, som ventes på markedet i eftersommeren.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs