MediaWatch

TDC ind i Pricerunner

Pricerunner, hvor private forbrugere kan sammenligne priser på forskellige varer, er aktiv i Sverige, Danmark, Storbritannien og Frankrig. Det er dog især på b2b-siden, at TDC ser fremtidige muligheder, siger Karsten Gaarn-Larsen, direktør hos TDC Innovation til Børsen.

- Pricerunner er god til prissammenligninger. Men den bagvedliggende teknologi kan også bruges til at fortælle leverandører, hvordan kunder sammenligner priser og hvor stor gennemsigtigheden er i markedet.

Den vil også kunne bruges til at samle nyheder fra forskellige nyhedskanaler, siger Gaarn-Larsen.

Pricerunner sælger også sin prissammenligningstjeneste til andre portaler. Britiske BBC har allerede købt den, og Carsten Gaarn-Larsen forventer, at den inden længe også vil findes på TDC's Opasia-portal.

TDC stiller med det største beløb i nyemissionen, mens resten af pengene kommer fra de hidtidige ejere, det svenske ventureselskab Atle, Bonnier Venture og New Media Spark. Ejerfordelingen bevares som en hemmelighed, men New Media Spark er fortsat den største enkeltaktionær i moderselskabet.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs