MediaWatch

Telia indfører nyt billing system

Telia Mobile implementerer det nye fakturerings-system for alle Telia Cash kunder som et led i Telias strategi om bedre og mere individuel kundeservice. Samtidigt bliver det nemmere for kunderne at tilpasse deres mobiltelefoni på egne betingelser.

Blandt de ekstra nye services får den enkelte kunde adgang til SMS service-beskeder fra Telias kundeservice på det sprog, han eller hun foretrækker, og der bliver større overskuelighed, ved at kunde ikke bliver fratrukket eventuelt merforbrug på taletid eller SMS, når han tanker ny taletid. Fremover er det kun muligt at bruge den tid, der er penge til på kortet.

Udskiftningen til det nye system sker over kun to dage fra den 29.5 - 30.5. Som kompensation for den korte ulejlighed modtager alle eksisterende Cash kunder dog 20 kr. til ekstra taletid eller SMS.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs