MediaWatch

Telia indfører nyt billing system

Telia Mobile implementerer det nye fakturerings-system for alle Telia Cash kunder som et led i Telias strategi om bedre og mere individuel kundeservice. Samtidigt bliver det nemmere for kunderne at tilpasse deres mobiltelefoni på egne betingelser.

Blandt de ekstra nye services får den enkelte kunde adgang til SMS service-beskeder fra Telias kundeservice på det sprog, han eller hun foretrækker, og der bliver større overskuelighed, ved at kunde ikke bliver fratrukket eventuelt merforbrug på taletid eller SMS, når han tanker ny taletid. Fremover er det kun muligt at bruge den tid, der er penge til på kortet.

Udskiftningen til det nye system sker over kun to dage fra den 29.5 - 30.5. Som kompensation for den korte ulejlighed modtager alle eksisterende Cash kunder dog 20 kr. til ekstra taletid eller SMS.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs