MediaWatch

Japansk 3G-test med problemer

147.000 personer har meldt sig til at teste telefonerne, hvoraf 3.300 er blevet valgt ud. Testpersonerne klager over, at e-mails sendt fra pc'ere ikke kommer frem til tiden, at telefonerne "fryser". Og videofonen kommer med en måneds forsinkelse, skriver Eko24.

Baggrunden for testen er, at det japanske mobilselskab NTT DoCoMo - der står bag de succesombruste iMode-telefoner - ønsker at finde frem til eventuelle problemer, før de nye 3G-telefoner sendes på markedet.

Og problemer har man fundet: E-mails sendt til telefonerne var 18 timer forsinkede på grund af problemer med en server. En softwarefejl gør, at videofonen, der gør det muligt at have øjenkontakt med den person man taler med, er forsinket en måned.

Endelig viser testen, at displayet på telefonerne "fryser", hvorfor telefonerne må genstartes.

DoCoMo regner med at dække hele Japan med 3G-nettet om et år. Tokyo kommer på allerede i oktober, Osaka og Nagoya til december.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs