MediaWatch

Japansk 3G-test med problemer

147.000 personer har meldt sig til at teste telefonerne, hvoraf 3.300 er blevet valgt ud. Testpersonerne klager over, at e-mails sendt fra pc'ere ikke kommer frem til tiden, at telefonerne "fryser". Og videofonen kommer med en måneds forsinkelse, skriver Eko24.

Baggrunden for testen er, at det japanske mobilselskab NTT DoCoMo - der står bag de succesombruste iMode-telefoner - ønsker at finde frem til eventuelle problemer, før de nye 3G-telefoner sendes på markedet.

Og problemer har man fundet: E-mails sendt til telefonerne var 18 timer forsinkede på grund af problemer med en server. En softwarefejl gør, at videofonen, der gør det muligt at have øjenkontakt med den person man taler med, er forsinket en måned.

Endelig viser testen, at displayet på telefonerne "fryser", hvorfor telefonerne må genstartes.

DoCoMo regner med at dække hele Japan med 3G-nettet om et år. Tokyo kommer på allerede i oktober, Osaka og Nagoya til december.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs