MediaWatch

Sonofon snupper staten fra TDC

Aftalen, der er indgået mellem Sonofon og Slots og Ejendomsstyrelsen på vegne af staten, lyder på omkring 290 millioner kroner årligt. Det er det største samlede køb af fastnet- og mobiltelefoni i Danmark nogensinde, skriver Børsen.

Med aftalen opnår staten en årlig besparelse på 65-70 millioner kroner om året i forhold til tidligere. Aftalen dækker 50.000 fastnetforbindelser og 30-40.000 mobiltelefoner

- Det er selvfølgelig altid ærgerligt at miste en stor kunde som staten. Vi afgav et tilbud, som vi mente var konkurrencedygtigt. En af vore konkurrenter har altså givet et tilbud, der er lavere, og det må vi acceptere, siger koncerndirektør i TDC Peder Ø. Andreasen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs