MediaWatch

Reality show koster TV-direktør jobbet

SBS planlægger at sende "Temptation Island", der er endnu mere vovet end Big Brother, på deres norske station, TVNorge. Men det er Trælvik imod, skriver Kampajne.

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde i går eftermiddag blev medejeren TV 2 (49 procent) og moderselskabet SBS enige om at fyre Trælvik med øjeblikkelig virkning.

- Vi har været uenige om den fremtidige redaktionelle linie, siger Trælvik til Kampanje. Nu skal ejergruppen og Trælvik finde frem til en økonomisk pakke. Finder de ikke en løsning, bliver det en sag for advokaterne.

SBS' danske kanaler, TvDanmark1-2, har også mulighed for at sende "Temptation Island", men har endnu ikke offentliggjort konkrete planer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs