MediaWatch

GN-aktie i vælten

Regnskabet nåede stort set forventningerne, EBITA, Resultat før renter, skat og goodwill afskrivninger endte på 135 millioner kroner, mod 152 millioner kroner i første kvartal sidste år. Omsætningen steg 33 procent til 1,983 millioner. Helårsforventningerne fastholdes på den baggrund.

Nettest forventes børsnoteret når markedet igen er attraktivt. Og Nettest' EBITA for kvartalet blev på 63 millioner kroner og var således helt på linie med den udmelding på GN'eralforsamlingen, der i første omgang gav GN-aktien ny luft under vingerne.

Men investorernes kvittering fra morgenstunden var benhård:

Fremgangen i tech i sidste uge er nu afløst af det modsatte. Nasdaq-tech-barometret pegede i går ned med 4,3 procent, og Nasdaq følsomme GN åbnede fra morgenstunden med et fald på næsten 11 procent i kurs 86 på tallene.

Aktien kan blive dagens fornøjelse for de hurtige, skriver SAM - Scandinavian Asset Management i deres morgenbriefing, og hatten af for de hurtige og dygtige, for ved 11-tiden har GN fået en hel del tilbage og ligger mere behersket 3,14 procent lavere i kurs 93, hvilket må betragtes som mere naturlige, gængse danske efterveer af en rigtig dårlig Nasdaq-dag.

Kort før middag holder GN aktien sit niveau i kurs 93 svarende til 3,14 procent oppe.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs