MediaWatch

Postens IT-direktør til Transynergy

Ideen bag Transynergy, der er etableret af selskaberne Vizion Factory og Olicom, er at skabe en dansk pionervirksomhed, som kan være med til at skubbe udbredelsen af det mobile Internet frem.

Transynergy arbejder på at give virksomhedernes medarbejdere trådløs adgang til forretningsapplikationer og multimedieindhold. Selskabet tilbyder bl.a. integration af EPR- og CRM-systemer med mobile enheder som pda'ere, lomme-pc'ere og smart phones.

- Drivkraften i udviklingen af det mobile Internet er den fleksibilitet og dynamik, virksomheder kan opnå ved at gøre forretningskritiske data tilgængelige via trådløse enheder, siger Carsten Lind, der bl.a. har været med til at opbygge gatetrade.net og WEBPack i Post Danmark.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs