MediaWatch

Nyt dansk internet-certifikat

Det betyder, at besøgende på en hjemmeside med et certifikat kan se, hvem der står bag siden. Certifikatet giver desuden mulighed for kryptering af kommunikationen mellem den besøgende og virksomheden eller organisationen bag hjemmesiden.

Certificeringen bygger på såkaldte SSL Servercertifikater, hvor Handelskammeret varetager de administrative og kontrolmæssige opgaver, mens TDC Internet står for den tekniske side af sagen.

Den danske løsning får international accept gennem TDC Internets samarbejde med firmaet GlobalSign, og bliver dermed et alternativ til løsninger som f.eks. VeriSign.

- Kryptering af hjemmesider bør være en naturlig del af alle e-handels-transaktioner. Der kan også være fordele ved at lade respekterede aktører som Handelskammeret og TDC Internet stå for certificering af en hjemmeside, siger adm. direktør Lars Krobæk, Handelskammeret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs