MediaWatch

EM.TV vil af med Mupperne

EM.TV købte sidste år Jim Henson formedelst 680 millioner dollar, men gør sig altså klar til at skille sig af med selskabet igen. Blandt de potentielle købere er Walt Disney koncernen og Viacom., skriver Bloomberg.

Det tyske selskab meddeler, at der ikke er sat nogen decideret tidsfrist på en eventuel handel, men analytikere er overbevist om, at selskabet bør sætte fart på en sådan handel, idet tabene fortsat vokser.

I sidste måned blev det gjort klart, at selskabet vil få tilføjet nye tab i år og sammenlagt med sidste års rekordtab på 1,1 milliard dollar anses det derfor for at være en fornuftig disposition at afvikle en del af aktiviteterne.

En eventuel pris på handlen oplyses ikke.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs