MediaWatch

Tech ned i Europa og Danmark

FTSE 100 indekset i London er åbnet 0,44 procent lavere. I Paris ligger CAC 40 indekset 1,14 procent lavere. Alcatel der faldt kraftigt på udsigten til fusion med Lucent får tilsyneladende ikke noget tilbage på nattens nyhed om, at samtalerne er afbrudte.

Det tyske DAX 30 indeks ligger 1,55 procent lavere.

Herhjemme ligger KFX-indekset omkring klokken 9:30 i 316,63, hvilket er 0,44 procent højere end gårsdagens lukning. Indekstunge TDC hjalp med en stigning til kurs 370 i forhold til gårsdagens lukkekurs på 364,50 godt med til at holde indekset i plus.

TDC ligger til formiddag i 378 - 3,70 procent højere. Der lægges nu større og større forventninger til, at en fusion mellem de nordiske teleselskaber Telia, TDC og finske Sonora kan blive en realitet.

Gårsdagens nyhed om, at den svenske rigsdag agter at give grønt lys for en nedbringelse af den svenske stats 71 procent store aktiepost i Telia til under 51 procent, synes også at hjælpe godt til.

De øvrige danske teknologipapirer åbner i minus. GN Store Nord, der er regnskabsaktuel i morgen ligger 1,48 procent lavere i kurs 100. i-data ligger cirka 1 procent lavere i 103, og NKT ligger 1,44 procent lavere i 205.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs