MediaWatch

Forsinket Public Service Råd nedsat

Ifølge Mediawatch's oplysninger skyldes det uenighed om besættelsen af visse af posterne, herunder valg af formand. Public Service Rådets opgave bliver at revidere public service-regnskaberne for DR og TV 2 og rådgive ministeren i spørgsmål om public service. Rådet vil indtil 31. december 2004 bestå af:

- Formand Henrik Søndergaard, mag.art., lektor ved Institut for film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Søndergaard har specielt arbejdet med public service-mediernes situation og udviklingsmuligheder.

- Kirsten Drotner dr. phil., professor i medievidenskab og mediekultur ved Syddansk Universitet, tidligere leder af det tværfaglige Center for Børne- og ungdomsmedier ved Københavns Universitet.

- TV-journalisten Erik Stephensen, der er direktør i Skandinavisk Filmkompagni.

- Susanne Tarp er hovedkasserer i Dansk Blindesamfund, og tidligere sekretariatsleder i Aktive Lyttere og Seere og medlem af amtsprogramråd for DR.

- Helle Wiese stadsbibliotekar i Fredericia, tidl. formand for Bibliotekslederforeningen og aktiv ved gennemførelsen af regeringens børnekulturpolitik.

Desuden består Rådet af to repræsentanter for seer- og lytterorganisationer, nemlig Christian P. Hansen, hovedkasserer i Arbejdernes Radio- og Fjernsynsforbund og Bo Torp Pedersen, mag.art., mediekonsulent ved Kristelig Lytter- og Fjernseerforening.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs