MediaWatch

butlerNetworks og Tiscali samarbejder

butlerNetworks, der den 1. marts i år satte Danmarks første FWA (Fixed Wireless Access) forbindelse i drift, har således tegnet en partnerkontrakt med Tiscali, hvilket betyder at internetudbyderen som den første herhjemme kan tilbyde sine kunder ægte bredbånd uden at være afhængig af kabelnettet.

Ægte bredbånd er defineret som forbindelser, der begynder ved 2 Mbit, hvilket i dag er den øverste grænse for ADSL. Teknologien åbner efter sigende op for hastigheder på op imod 620 Mbit.

Ifølge butlerNetworks skrider udrulningen frem som planlagt, hvilket Tiscali udtrykker tilfredshed med. Internetudbyderen har på nuværende tidspunkt sikret sig sin første ordre på den nye service.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs