MediaWatch

Briter etablerer netværk i København

Det nye netværk henvender sig primært til virksomheder med et stort behov for international datatransmission, skriver Børsen, der citerer bladet Telekommunikation.

Med de fiberringe, som selskabet vil grave ned, bliver der ikke længere end 600 meter til de potentielle kunder i centrum.

De store teleselskaber har oftest forbundet hovedstrækningerne mellem byerne, mens de køber sig ind i lokale netværk inden for by-området. Det er sådan et lokalt netværk, som Colt Telecom nu agter at grave ned.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs