MediaWatch

OpenTV i 16 millioner hjem

Det repræsenterer en stigning på ikke mindre end 105 procent indenfor de seneste 12 måneder. De mere end 16 millioner set top-bokse er fordelt på 43 operatører indenfor satellit-, kabel- og terrestrisk TV.

Alene i første kvartal af 2001 er der blevet afsat 2,1 millioner set top bokse udstyret med software fra OpenTV. Det er primært OpenTV's aftaler med giganterne indenfor betalings-TV - DirecTV, EchoStar og BSkyB - som er en væsentlig forklaring på den eksplosive vækst.

Men i takt med at betalings-TV introduceres på flere og flere markeder udvides OpenTV's portefølje. De seneste aftaler om levering af software inkluderer således levering til operatører i Israel og Grækenland.

OpenTV er verdens førende selskab indenfor interaktivt TV og software-løsninger til set top-bokse. 31 producenter af set top-bokse har i øjeblikket licens til at måtte indbygge software fra OpenTV.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs