MediaWatch

AOL og MS genforhandler browseraftale

AOL har siden 1999 ejet browser software selskabet Netscape Communications, men fortsatte med at benytte Microsoft's Internet Explorer software i stedet for alternativet Netcape Navigator.

En aftale om at forny den femårige alliance, som har gjort Microsoft's Internet Explorer til default browser i forbindelse med America Onlines tjenester er dog endnu ikke indgået, oplyser kilder ifølge Reuters. Den oprindelige aftale udløb 1. januar i år.

Aftalen fra marts 1996 var afgørende for opbygningen af AOL's markedsandele i andet halvår af 1990'erne og medvirkende til at America Online blev verdens største leverandør af Internet med omkring 29 millioner abonnenter til dets vigtigste tjenester.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs