MediaWatch

Gribbene flokkes om Lucent

- Min opfattelse er, at Lucent er mere værd i dele end som en helhed, siger Ericssons strategichef Torbjörn Nilsson ifølge Dagens Industri.

En sammenlægning af Ericssons og Lucents mobilsystemvirksomheder kan skabe en stærk kombination, siger Nilsson.

Ericsson kan også se fordele i et køb af Lucents division for transportudrustning, hvor Ericsson er svag. Men også Nokia skulle stå på spring for at sikre sig nogle godbidder af den nødlidende amerikanske telekom-producent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs