MediaWatch

TDC stiger kraftigt

Her kort før middag ligger TDC således 8,17 procent højere i kurs 351 og investorerne synes at lægge en hel del mere i denne nyhed end forrige uges - stort set tilsvarende nyheder, om samtaler med norske Telenor.

Disse indledende samtaler blev dog hurtigt afbrudt, men i modsætning til et TDC og Telenor partnerskab, som ingen analytikere så de store muligheder i, så har netop det svenske Telia af markedet længe været udråbt som en af de sandsynligste købere til SBC-aktieposten.

Især vurderes Telia at kunne opnå store fordele i TDC's mobiltelefonenheder. Hertil kommer, at netop svenske Telia meget klart har udtrykt ønsket om nordiske ambitioner.

KFX-indekset ligger godt hjulpet af stigningen i TDC i 316,35 - 1,15 procent højere. Derimod ligger de toneangivende europæiske indeks mod forventning lavere:

Det engelske FTSE 100 indeks 0,34 procent lavere, det tyske DAX 0,47 procent og det franske CAC 40 indeks 0,97 procent lavere.

Stigninger torsdag i US-aktierne og Greenspans tale efter børstid, der af investorerne blev tolket som, at der stadig kunne være rentenedsættelser på vej forplantede sig ikke til en positiv åbning i Europa.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs