MediaWatch

Yahoo! og AOL sakker bagud i Europa

Amerikanerne har i højere grad satset på at skære i omkostningerne end på ekspansion, siger Christian Mohn, topchef hos Lycos Europe til Financial Times. - Hvad der var utænkeligt for et år siden, er nu virkelighed: Internetfirmaer som AOL og Yahoo risikerer at rykke ned i anden division i Europa, siger Christian Mohn.

Lycos Europe, der selv mener at være Europas største internet-portal målt på salg og antal brugere, vil skære ned på annonceomkostningerne i år, og Christian Mohn venter, at omsætningen vil stige i fjerde kvartal 2001.

Christian Mohn bekræftede tirsdag muligheden af, at enten Terra-Lycos eller Bertelsmann overtager Lycos Europe, som de nu ejer i fællesskab.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs