MediaWatch

Yahoo! og AOL sakker bagud i Europa

Amerikanerne har i højere grad satset på at skære i omkostningerne end på ekspansion, siger Christian Mohn, topchef hos Lycos Europe til Financial Times. - Hvad der var utænkeligt for et år siden, er nu virkelighed: Internetfirmaer som AOL og Yahoo risikerer at rykke ned i anden division i Europa, siger Christian Mohn.

Lycos Europe, der selv mener at være Europas største internet-portal målt på salg og antal brugere, vil skære ned på annonceomkostningerne i år, og Christian Mohn venter, at omsætningen vil stige i fjerde kvartal 2001.

Christian Mohn bekræftede tirsdag muligheden af, at enten Terra-Lycos eller Bertelsmann overtager Lycos Europe, som de nu ejer i fællesskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs