MediaWatch

IBM og SAP i e-biz-alliance

Alliancen, der endnu er på skitse-stadiet, vil sandsynligvis indebære, at IBMs system integrations-division tilbyder SAPs eBusiness-løsning til sine kunder. Til gengæld får IBM del i indtægterne fra salget samt adgang til andre forretningsområder hos SAP, skriver Financial Times.

Sidste år indgik IBM aftaler med de amerikanske selskaber i2 og Ariba, som begge regnes blandt SAPs skarpeste rivaler inden for eBusiness-software. Men alliancerne er delvist gået i sig selv igen.

Den transatlantiske alliance mellem SAP og IBM hilses velkommen blandt analytikere. Partnerne har tidligere arbejdet tæt sammen, men har gennem de seneste 18 måneder bevæget sig væk fra hinanden.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs