MediaWatch

IBM og SAP i e-biz-alliance

Alliancen, der endnu er på skitse-stadiet, vil sandsynligvis indebære, at IBMs system integrations-division tilbyder SAPs eBusiness-løsning til sine kunder. Til gengæld får IBM del i indtægterne fra salget samt adgang til andre forretningsområder hos SAP, skriver Financial Times.

Sidste år indgik IBM aftaler med de amerikanske selskaber i2 og Ariba, som begge regnes blandt SAPs skarpeste rivaler inden for eBusiness-software. Men alliancerne er delvist gået i sig selv igen.

Den transatlantiske alliance mellem SAP og IBM hilses velkommen blandt analytikere. Partnerne har tidligere arbejdet tæt sammen, men har gennem de seneste 18 måneder bevæget sig væk fra hinanden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs