MediaWatch

IBM og SAP i e-biz-alliance

Alliancen, der endnu er på skitse-stadiet, vil sandsynligvis indebære, at IBMs system integrations-division tilbyder SAPs eBusiness-løsning til sine kunder. Til gengæld får IBM del i indtægterne fra salget samt adgang til andre forretningsområder hos SAP, skriver Financial Times.

Sidste år indgik IBM aftaler med de amerikanske selskaber i2 og Ariba, som begge regnes blandt SAPs skarpeste rivaler inden for eBusiness-software. Men alliancerne er delvist gået i sig selv igen.

Den transatlantiske alliance mellem SAP og IBM hilses velkommen blandt analytikere. Partnerne har tidligere arbejdet tæt sammen, men har gennem de seneste 18 måneder bevæget sig væk fra hinanden.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs