MediaWatch

SOL i markant fremgang

Fra et normalt leje omkring 600,000 unikke brugere per uge igennem det seneste halve år har SOL i i sidste uge haft en fremgang på over en tredjedel svarende til en total af 774,000 unikke brugere.

Stigningen kommer samtidig med at SOL har relanceret sit produkt SOL Hjemmesider med et designmodul kaldet "Page Builder". Det nye modul gør det ifølge SOLs egne oplysninger nemmere og hurtigere at lave sin egen gratis hjemmeside.

Relanceringen og muligheden for at oprette en gratis hjemmeside er blevet positivt modtaget og regnes som en væsentlig baggrund for fremgangen.

Portalchef Bo Mikael oplyser at der på 4 uger er i alt 15,500 brugere der har benyttet sig af tilbuddet om at skabe en egen hjemmeside. Han siger endvidere at det nye produkt "Page Builder" er særdeles brugervenligt og gør det muligt for alle at skabe sin egen hjemmeside. Der kræves således ingen forkundskaber for HTML-koder eller stort PC-kørekort.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs