MediaWatch

IT-Sikkerhedsrådet gør status

År 2000 blev året der på mangfoldige måder bragte problemer vedrørende IT-sikkerheden ind i mange danske hjem og virksomheder. Ifølge IT-Sikkerhedsrådet er der derfor behov for en intensiveret oplysning om IT-sikkerhed rettet mod den almindelige borger, og en kortlægning af IT-sikkerhedsforskningen.

I årsberetningen gør IT-Sikkerhedsrådet status over rådets hidtidige virke og reflekterer over rådets fremtid, idet IT-Sikkerhedsrådets nuværende mandat udløber med udgangen af året. Der peges i denne sammenhæng på en række problemstillinger i relation til rådets nuværende virke og kommissorium.

Skal rådet for eksempel fortsat yde rådgivning i enkeltsager? Og er det hensigtsmæssigt at rådet, som er et teknisk-sagkyndigt organ, i sine udtalelser skal foretage afvejninger af politisk og økonomisk karakter?

Rådet er af den klare opfattelse, at der fremover vil være et stigende behov for en uvildig rådgivning til regeringen i IT-sikkerhedspolitiske spørgsmål af generel og principiel karakter.

IT-Sikkerhedsrådets årsberetning kan læses her

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs