MediaWatch

TDC løser domæneproblem

Da TeleDanmark i december sidste år valgte at skifte navn til TDC fik selskabet skabt sig selv et problem omkring domænenavnet. Den nordjyske virksomhed, Thy Data Center, sad således på domænet tdc.dk og da tdc.com samtidig var optaget befandt den danske telegigant sig med et i en ret penibel situation.

Løsningen blev i første omgang domænet tdcas.dk og en udmelding om, at man ville indlede forhandlinger med Thy Data Center om en overtagelse af dets domæne.

Forhandlingerne er nu afsluttet og gældende fra og med den 1. juli i år ejer TDC således retten til domænet tdc.dk. Såvel TDCs administrerende direktør, Henning Dyremose, som Thy Data Centers ditto, Egon Østergaard, udtrykker tilfredshed med aftalen, som blandt andet indebærer, at TDC i et år fra overdragelsen vil have en henvisning til Thy Data Center på sit site.

Den nordjyske virksomheds nye adresse bliver www.thydatacenter.dk samt www.thydatacenter.com.

Ingen af parterne ønsker at gå yderligere i detaljer omkring aftalen og det er således ikke muligt at få oplyst, hvor meget TDC i givet fald har måttet betale Thy Data Center for rettighederne til domænenavnet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs