TDC løser domæneproblem

MediaWatch

Da TeleDanmark i december sidste år valgte at skifte navn til TDC fik selskabet skabt sig selv et problem omkring domænenavnet. Den nordjyske virksomhed, Thy Data Center, sad således på domænet tdc.dk og da tdc.com samtidig var optaget befandt den danske telegigant sig med et i en ret penibel situation.

Løsningen blev i første omgang domænet tdcas.dk og en udmelding om, at man ville indlede forhandlinger med Thy Data Center om en overtagelse af dets domæne.

Forhandlingerne er nu afsluttet og gældende fra og med den 1. juli i år ejer TDC således retten til domænet tdc.dk. Såvel TDCs administrerende direktør, Henning Dyremose, som Thy Data Centers ditto, Egon Østergaard, udtrykker tilfredshed med aftalen, som blandt andet indebærer, at TDC i et år fra overdragelsen vil have en henvisning til Thy Data Center på sit site.

Den nordjyske virksomheds nye adresse bliver www.thydatacenter.dk samt www.thydatacenter.com.

Ingen af parterne ønsker at gå yderligere i detaljer omkring aftalen og det er således ikke muligt at få oplyst, hvor meget TDC i givet fald har måttet betale Thy Data Center for rettighederne til domænenavnet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

TV 2's årsregnskab gav anledning til flere tophistorier fra MediaWatch i ugens løb. | Foto: Pr/ Tv 2 Danmark

Briefing: Ugen i mediebranchen