MediaWatch

Telenor stadig interesseret i TDC

Telenor bekræftede fredag, at målet for samtalerne var en fuldstændig overtagelse af TDC, og at hverken TDC's ledelse eller andre aktionærer var informeret om forhandlingerne.

Samtalerne brød ifølge Financial Times sammen, fordi TDC ikke er enig med sin amerikanske ejer om selskabets fremtid.

- Dette var ikke et forsøg på en fusion. Det var en undersøgelse af mulighederne for at give et tilbud på SBC's andel af TDC, hvilket ville have medført at Telenor efterfølgende måtte byde på den resterende andel af det danske selskab, siger Dag Melgaard, informationschef hos Telenor.

Men på det foreliggende grundlag ser Telenor ingen grund til at fortsætte samtalerne, siger informationschefen. - Hvorvidt SBC vil vende tilbage, er op til dem.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs