MediaWatch

Aktieugen, der gik

Dow Jones aktierne lukkede 53,16 point - eller 0,5 procent - højere i 11.301,74 og dermed lukker bluechipsindekset 4,4 procent højere målt på ugen. Nasdaq-indekset flyttede sig blot 5,20 point opad, svarende til 0,24 procent, men målt på ugen lukker indekset 4,3 procent højere.

Fredagens om end beherskede stigninger afslutter dermed en positiv aktieuge, og der kan lægges gode tegn i at ugen ikke endte med gevinsthjemtagning.

Med Fed-rentenedsættelsen blæste der også milde vinde over de danske aktier sidst på ugen. KFX-indekset slutter ugen i 309,71 - 1,85 procent højere. Især indekstunge TDC har hjulpet godt til at bringe indekset pænt over 300-skellet.

Fusionsspekulationerne, der startede med Financial Times nyheden tirsdag aften om samtaler mellem TDC's amerikanske ejer, SBC, og norske Telenor, har på ugen givet TDC en kursstigning på mere end 7 procent.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs