MediaWatch

Aktieugen, der gik

Dow Jones aktierne lukkede 53,16 point - eller 0,5 procent - højere i 11.301,74 og dermed lukker bluechipsindekset 4,4 procent højere målt på ugen. Nasdaq-indekset flyttede sig blot 5,20 point opad, svarende til 0,24 procent, men målt på ugen lukker indekset 4,3 procent højere.

Fredagens om end beherskede stigninger afslutter dermed en positiv aktieuge, og der kan lægges gode tegn i at ugen ikke endte med gevinsthjemtagning.

Med Fed-rentenedsættelsen blæste der også milde vinde over de danske aktier sidst på ugen. KFX-indekset slutter ugen i 309,71 - 1,85 procent højere. Især indekstunge TDC har hjulpet godt til at bringe indekset pænt over 300-skellet.

Fusionsspekulationerne, der startede med Financial Times nyheden tirsdag aften om samtaler mellem TDC's amerikanske ejer, SBC, og norske Telenor, har på ugen givet TDC en kursstigning på mere end 7 procent.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs