MediaWatch

Travelmarket mod konkurs

Travelmarkets grundlægger og direktør, Ole Stouby, kæmper nu desperat for at finde en løsning, så selskabet kan køre videre. - Jeg har fået en tidsfrist og vil kæmpe til det sidste for at få en løsning på plads, siger Ole Stouby til Jyllands-Posten.

Travelmarket Group har brugt 25 millioner kroner i at få den nye version af sin rejseportal op at stå. Opgaven var netop på plads, da Travelmarket for tre uger siden gjorde firmaets kreditorer opmærksomme på, at man midlertidigt ikke var i stand til at betale sine regninger.

- Vi vil forsøge at sælge vores webbureau Travelmarket Interaktive med 20 ansatte. Det kan måske bidrage med nogle penge til at sikre videreførslen af Travelmarket, siger Stouby, der i 1995 stiftede virksomheden med hovedkvarter i Vejle.

Betalingsstandsningen berører i første omgang kun den danske afdeling af Travelmarket. De udenlandske afdelinger i Sverige, Norge, Tyskland og England vil blive forsøgt videreført, men forsinkelser i lanceringen, specielt i Tyskland og England, har betydet store tabte indtægter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs