MediaWatch

Travelmarket mod konkurs

Travelmarkets grundlægger og direktør, Ole Stouby, kæmper nu desperat for at finde en løsning, så selskabet kan køre videre. - Jeg har fået en tidsfrist og vil kæmpe til det sidste for at få en løsning på plads, siger Ole Stouby til Jyllands-Posten.

Travelmarket Group har brugt 25 millioner kroner i at få den nye version af sin rejseportal op at stå. Opgaven var netop på plads, da Travelmarket for tre uger siden gjorde firmaets kreditorer opmærksomme på, at man midlertidigt ikke var i stand til at betale sine regninger.

- Vi vil forsøge at sælge vores webbureau Travelmarket Interaktive med 20 ansatte. Det kan måske bidrage med nogle penge til at sikre videreførslen af Travelmarket, siger Stouby, der i 1995 stiftede virksomheden med hovedkvarter i Vejle.

Betalingsstandsningen berører i første omgang kun den danske afdeling af Travelmarket. De udenlandske afdelinger i Sverige, Norge, Tyskland og England vil blive forsøgt videreført, men forsinkelser i lanceringen, specielt i Tyskland og England, har betydet store tabte indtægter.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs