MediaWatch

Danware skifter ud i bestyrelsen.

Danwares fire stiftere og hovedaktionærer, Jens Mikkelsen, Søren Peter Andersen, Ole Bjørn Setnes og Peter Grøndahl træder alle ud af bestyrelsen. Som nye bestyrelsesmedlemmer er udpeget direktør Flemming Tamstorf, SimCorp, og adm. direktør Jørgen Elbæk, RTX Telecom.

Bestyrelsen består herefter af adm. direktør Niels B. Christiansen, GN Netcom, der tillige er bestyrelsesformand, advokat Henning Hansen, Philip & Partner, samt direktør Flemming Tamstorf, SimCorp og adm. direktør Jørgen Elbæk, RTX Telecom.

- Den nye bestyrelse består nu af profiler, der medfører, at selskabet får tilført stor ledelsesmæssig kapacitet, som vil kan være med til at udvikle det kommende børsnoterede selskab, siger bestyrelsesformand Niels B. Christiansen.

Danware, der blev kåret som Årets Vækstvirksomhed 2000 og Årets IT-virksomhed 2000, omsatte i 2000 for 86 millioner kroner og havde et overskud før skat på knap 45 millioner kroner. Danware har gennem de seneste 3 år haft en gennemsnitlig vækst i omsætningen på 65 procent og en gennemsnitlig vækst i resultat før skat på 81 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs