MediaWatch

Telenor: Samtaler med SBC afbrudt

Financial Times - der tirsdag var først med rygterne om, at noget var i gære i den nordiske telesektor - skrev fredag morgen, at årsagen til sammenbruddet er, at TDC ikke har kunnet enes med storaktionæren, SBC Communications, om selskabets fremtid.

Financial Times uddyber ikke, hvori modsætningerne mellem TDC og den amerikanske ejer skulle bestå, men oplyser, at hverken Telenor eller TDC har ønsket at kommentere informationerne.

Ifølge Financial Times skal SBC have vist interesse for at beholde en andel i et fusioneret Telenor/TDC.

Telenor bekræfter fredag formiddag i en meddelelse til Oslo-børsen, at selskabet har besluttet sig til ikke at fortsætte samtalerne med amerikanske SBC om køb af selskabets andel i TDC.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs