MediaWatch

Speednames klar med .biz-registrering

Den internationale domæne-organisation ICANN oplyste tirsdag, at køreplanen for topdomænerne .biz og .info er klar. For .biz-domænet gælder det, at registreringen er begrænset til kommercielle formål.

Forud for tildelingen af domænerne lancerer Speednames derfor en såkaldt "Intellectual Property Claim Service" for de kunder med varemærker og generelle navne eller termer, der står eller gerne vil stå i kø for registrering af .biz-domæner.

Martin Roll, Vice President, Global PR, Speednames:

- Vi har allerede sat tusinder af .biz domænenavne i kø for vores kunder på Speednames, og vi er overbeviste om, at denne service er meget værdifuld for virksomheder der markedsfører sine produkter på Internettet og for alle de servicevirksomheder der arbejder med beskyttelsen af varemærker.

De nye domænenavne bliver de første globale domæner siden midten af 1980erne, hvor det nuværende system med topdomæner som .com, .org og .edu blev etableret. De nye domæner vil blive drevet af konsortierne Neulevel og Afilias, sidstnævnte som Speednames er en del af.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs