MediaWatch

Speednames klar med .biz-registrering

Den internationale domæne-organisation ICANN oplyste tirsdag, at køreplanen for topdomænerne .biz og .info er klar. For .biz-domænet gælder det, at registreringen er begrænset til kommercielle formål.

Forud for tildelingen af domænerne lancerer Speednames derfor en såkaldt "Intellectual Property Claim Service" for de kunder med varemærker og generelle navne eller termer, der står eller gerne vil stå i kø for registrering af .biz-domæner.

Martin Roll, Vice President, Global PR, Speednames:

- Vi har allerede sat tusinder af .biz domænenavne i kø for vores kunder på Speednames, og vi er overbeviste om, at denne service er meget værdifuld for virksomheder der markedsfører sine produkter på Internettet og for alle de servicevirksomheder der arbejder med beskyttelsen af varemærker.

De nye domænenavne bliver de første globale domæner siden midten af 1980erne, hvor det nuværende system med topdomæner som .com, .org og .edu blev etableret. De nye domæner vil blive drevet af konsortierne Neulevel og Afilias, sidstnævnte som Speednames er en del af.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs