MediaWatch

Skattesites populære i Norden

Toldskat.dk, Skatteetaten.no og Rsv.se var de sider, som havde den største vækst i antal unikke besøgende i april måned, viser nye tal fra Jupiter MMXI.

I Sverige kan man endnu ikke indsende selvangivelsen elektronisk, men det kan man i både Norge og Danmark. Nordmænd og danskere var da også de hyppigste brugere af online-skattetjenesten.

De flittigste besøgende på statslige skattesites var nordmænd. Mere end hver fjerde nordmand (28,4 procent) som surfede hjemmefra i april besøgte Skatteetaten.no. De 597.000 unikke besøgende gør sitet til det niende bedste besøgte i Norge.

Knapt hver fjerde danske surfer (17,7 procent) besøgte Toldskat.dk (428.000 unikke besøgende), og 13,7 procent af de svenske surfende besøgte Rsv.se (596.000 unikke besøgende).

Fælles for alle tre lande var, at et flertal af mænd udviste betydeligt større interesse for de statslige skattesites end kvinderne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs