MediaWatch

IBM outsourcer for Sveriges Post

Sverige Post har 150 ansatte på dette område, som alle flytter med til IBM. IBM forventes at have overtaget ansvaret for personalet og driften inden sommer, oplyser parterne.

Posten betragter outsourcing-aftalen som et led i en forandringsproces, der fordrer, at Sveriges Post frigør ressourcer og satser på udvikling af nye IT-løsninger.

- Vi er glade for at kunne bidrage med vores ekspertise til Sveriges Posts forandringsproces på en måde, hvor IBM kombinerer sin brede erfaring med outsourcingaftaler i mange lande med stærk lokal tilstedeværelse, siger Richard Sandbæk, direktør for Strategic Outsourcing Sales i Norden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs