MediaWatch

KMD og Frederiksberg i samarbejde

Efter sommerferien tager kommunen nogle af KMD's løsninger inden for e-borgerservice i brug, f.eks. inden for sygesikring, pensions- og boligstøtteberegning samt måleraflæsning. Samtidig indgår Frederiksberg i udviklingsprojekter vedrørende områderne flytning, dagpenge og e-handel. Nye områder vil komme til, oplyser parterne.

- Vi har sammen med kommunerne investeret i at gøre en række serviceydelser tilgængelige på nettet for borgerne. Den øgede selvbetjening skal resultere i reelle administrative lettelser for kommunerne, siger direktør i KMD, Hans Henrik von Platen-Hallermund.

Med det nye partnerskab bliver Frederiksberg involveret så tidligt som muligt i udviklingen af nye løsninger. Omvendt leverer kommunen sine erfaringer og nye ideer til KMD, som anvender den opsamlede viden til at forbedre og videreudvikle eksisterende samt udvikle nye borgerserviceløsninger.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs