MediaWatch

KMD og Frederiksberg i samarbejde

Efter sommerferien tager kommunen nogle af KMD's løsninger inden for e-borgerservice i brug, f.eks. inden for sygesikring, pensions- og boligstøtteberegning samt måleraflæsning. Samtidig indgår Frederiksberg i udviklingsprojekter vedrørende områderne flytning, dagpenge og e-handel. Nye områder vil komme til, oplyser parterne.

- Vi har sammen med kommunerne investeret i at gøre en række serviceydelser tilgængelige på nettet for borgerne. Den øgede selvbetjening skal resultere i reelle administrative lettelser for kommunerne, siger direktør i KMD, Hans Henrik von Platen-Hallermund.

Med det nye partnerskab bliver Frederiksberg involveret så tidligt som muligt i udviklingen af nye løsninger. Omvendt leverer kommunen sine erfaringer og nye ideer til KMD, som anvender den opsamlede viden til at forbedre og videreudvikle eksisterende samt udvikle nye borgerserviceløsninger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs