MediaWatch

First Tuesday er Kirsten Giftekniv

Spændende innovative iværksættere skal bringes sammen med professionelle investorer. Det synes First Tuesday, der i samarbejde med Venture Cup og First Tuesday Stockholm præsenterer MatchMaking arrangement tirsdag den 12. juni.

Og så lad os da lige gentage opfordringen fra Reboot 2001 om at møde op den 23. maj i Øksnehallen, tage en fridag og genstarte den indre computer. Tid til at fokusere på den langsigtede digitale revolution af forretning, samfund, produkter, kommunikation og design.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs