MediaWatch

Europas største Internet-messe åbnet

CNN, der omtaler messen som et sted "hvor faldne engle taler sig mod til", citerer også formanden for de tyske Internet-virksomheder, Harald Summa, for at have sagt, at nedturen nok varer et stykke tid endnu.

Trods det midlertidige konjunkturmæssige tilbageslag er udstillerlisten for Internet World 2001 faktisk fordoblet siden sidste år. Udstillingen er i løbet af en fem-årige levetid blevet en nødvendighed for de fortrinsvis tysk-talende brancheaktører, der vil pleje kontakter og ellers observere markedet. Af samme årsag forventer man fra i dag til og med torsdag 70.000 besøgende.

I modsætning til den mere betydelige CEBIT-udstilling i Hannover frygter mindre udstillere ikke så meget at "drukne" blandt de store på Internet World 2001.05.15

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs