MediaWatch

Bliv varslet når benzinen stiger

Da benzinpriser erfaringsmæssigt er meget konjunkturfølsomme kan man med BenzinInfo.dk selv beslutte, om man vil skynde sig at tanke inden en prisstigning træder i kraft - eller om man vil vente til en senere prissænkning.

BenzinInfo.dk har direkte adgang til prisvarslinger fra benzinselskaberne.

På sitet kan man desuden tilmelde sig som spotter. BenzinInfo anbefaler alle der ser tankstationer med billig benzin, at indsende oplysninger, så alle har mulighed for at få billigere benzin.

BenzinInfo finansieres til dels af bannereklamer fra automobilbranchen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs