MediaWatch

Specifique og 1508 går sammen

Den ejermæssige tilknytning skal være med til at skabe et tæt samarbejde mellem 1508 og Specifiques kontorer i Oslo og Stockholm, og der er allerede en række samarbejdsprojekter i gang. Virksomheden i Danmark vil fortsat hedde 1508, og den har 13 medarbejdere, hedder det i en pressemeddelelse.

Siden etableringen i efteråret 2000 har 1508 været på udkig efter en samarbejdspartner med speciale i web-tv. Med overtagelsen af Specifique i Danmark får 1508 tilført medarbejdere med kompetencer inden for streaming media.

Med det stigende antal bredbåndsforbindelser er markedet for web-tv-ydelser stærkt voksende. - Gennem samarbejdet med Specifique kan vi tilbyde vores kunder web-tv-løsninger i den absolutte elite, siger Line Rix, partner i 1508.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs