MediaWatch

Svenskere sagsøger Telenor-selskab

Turnit købte sidste år Bravidas IT-selskab i Sverige, men mener nu, at selskabet var i en betydelig ringere stand, end det fremgik ved købstidspunktet. Turnit mener derfor, at de er blevet ført bag lyset, og har på den baggrund indgivet stævning til det svenske finanspoliti, skriver digi.no

Bravida, der er et selskab i Telenor-koncernen, stiller sig helt uforstående overfor Turnits påstande og vil udtrykkeligt tilbagevise alle krav om erstatning, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I foråret 2000 solgte Bravida Sverige en del af sin IT-virksomhed til selskabet Tianox. Det var Tianox, der tog initiativ til handelen, og der var ifølge Bravida intet kontroversielt ved transaktionen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs