MediaWatch

Fejl i Sony's i-mode mobiltelefoner

DoCoMo har indstillet salget af Sony's mobiltelefon model "SO503i", som kører DoCoMo's seneste version af i-mode. Årsagen er, at mobiltelefonerne har en fejl, som kan ødelægge mobiltelefonens database, når brugeren opgraderer til Internet adgang og Java, skriver Reuters.

DoCoMo vil ikke oplyse, hvor meget det koster selskabet at trække så mange mobiltelefoner tilbage, og man er endnu ikke klar over, hvornår salget kan genoptages. I februar udskiftede DoCoMo 230.000 mobiltelefoner af den nye version i-mode fra fabrikanten Matsushita Communication.

Den svenske mobiltelefoni producent Ericsson meddelte forrige måned at selskabet var gået sammen med Sony om at producere mobiltelefoner til den fremtidige europæiske standard for tredje generations mobiltelefoni, UMTS.

Mobiltelefon operatørerne vil endnu ikke fastsætte de endelige datoer for lanceringen af UMTS, blandt andet fordi producenterne endnu ikke kan sige, hvornår de kan have mobiltelefoner klar til masseproduktion.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs