MediaWatch

Fejl i Sony's i-mode mobiltelefoner

DoCoMo har indstillet salget af Sony's mobiltelefon model "SO503i", som kører DoCoMo's seneste version af i-mode. Årsagen er, at mobiltelefonerne har en fejl, som kan ødelægge mobiltelefonens database, når brugeren opgraderer til Internet adgang og Java, skriver Reuters.

DoCoMo vil ikke oplyse, hvor meget det koster selskabet at trække så mange mobiltelefoner tilbage, og man er endnu ikke klar over, hvornår salget kan genoptages. I februar udskiftede DoCoMo 230.000 mobiltelefoner af den nye version i-mode fra fabrikanten Matsushita Communication.

Den svenske mobiltelefoni producent Ericsson meddelte forrige måned at selskabet var gået sammen med Sony om at producere mobiltelefoner til den fremtidige europæiske standard for tredje generations mobiltelefoni, UMTS.

Mobiltelefon operatørerne vil endnu ikke fastsætte de endelige datoer for lanceringen af UMTS, blandt andet fordi producenterne endnu ikke kan sige, hvornår de kan have mobiltelefoner klar til masseproduktion.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs