MediaWatch

DR i alliance med Viasat

Dermed bliver Danmarks Radio Nordens første til at sende public service via satellit, skriver Vision. Nordic Satellite sender til 500.000 digitale husstande via satellit.

Generaldirektør Christian S. Nissen udtaler i forbindelse med aftalen, at Danmarks Radio skal være tilgængelig for så mange som muligt og på forskellige platforme, og aftalen med Nordic Satellite er en skridt i den retning.

Sveriges public service TV-station SVT sender via programselskabet Senda, kabel-TV operatøren Comhem og satellit operatøren Canal Digital. Viasat har hidtil modsat sig at transmittere SVT fordi TV-stationen kræver betaling fra visse distributører men ikke fra andre. Canal Digital betaler 40 millioner svenske kroner per år for at sende SVT.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs