MediaWatch

Telia formåede ikke at tjene nok

Telias topchef, Marianne Nivert, udtrykte generel tilfredshed med de opnåede resultater for gruppen, men fastholdt, at en omsætningsvækst på under 6 procent var for lav. Hun tror dog på, at Telias fremgang på indtjeningssiden, især set i relation til de forværrede markedsbetingelser, lover godt for resten af året.

De initiativer som selskabet i øjeblikket arbejder med har endnu ikke haft den fornødne effekt og sidste års nedskæringer kan stadig mærkes.

Telia kommer ud af det første kvartal med en indtjening på 502 millioner svenske kroner. I forhold til sidste år er dette en klar tilbagegang idet resultatet dengang endte på knap 3,4 milliarder kroner.

Markedet havde i gennemsnit forventet en indtjening i størrelsesordenen 813 millioner svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs