MediaWatch

Dalende interesse for m-handel

Blot 12 procent af de mobilbrugere, der blev spurgt i januar sagde, at de planlægger at bruge mobiltelefonen til at udføre den slags transaktioner. Dette er en nedgang fra 32 procent i fjor, viser undersøgelsen, der er foretaget af konsulenterne A.T. Kearney og Cambridge University.

Nedgangen var mest markant i USA, skriver digitoday. Kun tre procent af de amerikanske brugere planlægger at købe varer med mobiltelefonen, sammenlignet med 34 procent seks måneder tidligere.

I Europa var 14 procent interesseret i mobilhandel mod 29 procent i juni sidste år.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs