MediaWatch

Telenor tilfreds efter rekordresultat

Når der ses bort fra denne ekstraordinære gevinst fik Telenor et resultat på 2,3 milliarder norske kroner (EBITDA). Det svarer til en stigning på 9 procent i forhold til samme periode sidste år. Driftsindtægterne er steget med 16,9 procent til ca. 1,4 milliarder kroner.

- Vi er særligt tilfredse med udviklingen inden for de mobile operationer, både nationalt og internationalt, siger koncernchef Tormod Hermansen, Telenor. Han udtrykker også tilfredshed med den generelle udvikling i selskabet, hvor alle forretningsområder har vist god vækst i kvartalet.

Hermansen er naturligvis også tilfreds med salget af Telenors andele i tyske Viag Interkom og i irske Esat Digifone. Salget har givet Telenor en total gevinst på over 20 milliarder kroner før skat på sine investeringer i udlandet i løbet af de sidste måneder.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs