MediaWatch

100.000 tilmeldte hos jatak.com

Bruger nummer 100.000 er netop blevet tilmeldt. Tjenesten åbnede i august 2000 og havde i januar i år 50.000 abonnenter. Dermed skulle jatak.com være Danmarks største e-mail-service for forbrugere.

Ideen bag jatak.com er, at de registrerede abonnenter via e-mail tilbud bliver klar over hvor der tilbydes noget af særlig interesse, og derefter køber ind i forretningen. Servicen finansieres af de forretninger, der bruger jatak.com til at få udsendt tilbud.
- Vi henvender os især til de forbrugere, der gerne vil købe ind i en forretning og have personlig vejledning ved købet, siger Hanne Østerby, adm. direktør hos jatak.com.

En analyse, som firmaet selv har foretaget, viser, at næsten halvdelen af de tilmeldte (46,9 procent) køber varer i de fysiske butikker via jatak.com. Analysen viser også, at det i højere grad er fra hjemmet end fra arbejdet, at abonnenterne læser tilbuddene.

Se mere: jatak.com

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs