MediaWatch

Office XP ikke på net-abonnement

Microsofts .Net-strategi bygger netop på en formodning om, at softwaremarkedet gradvist vil ændre sig fra køb til abonnement. Fredag sagde Microsoft så, at de første forsøg med XP på abonnement vil finde sted uden for USA, og at tidspunktet vil blive meddelt senere.

Office XP lanceres officielt 31. maj. Microsoft skal være interesseret i at få så stort et salg kontorpakken som muligt inden 30. juni, hvor årsregnskabet afsluttes, skriver digitoday.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs